O nama

Iako mlada po osnivanju i postojanju, iza Nove Tehnike stoji 25 godina iskustva u pružanju usluga kao servisa bele tehnike.

Osnovni naziv firme je NUOVA TECNICA DOO, ali zbog lakše prepoznatljivosti smo odlučili da se predstavimo kao servis bele tehnike NOVA TEHNIKA i kroz taj deo firme NUOVA TECNICA DOO pružimo našim korisnicima usluga sve što može da pruži jedan kvalitetan servis bele tehnike.

Servis bele tehnike Nova Tehnika čine, prvenstveno, 23 stalno zaposlenih, koji su podeljeni na terenske servisere, servisere u radionici, odeljenje za rezervne delove, prijem poziva, finansije. Servis poseduje 5 vozila za intervencije servisera, Call centar za prijem poziva, magacin rezervnih delova i radionicu u kojoj se obavljaju popravke aparata koje nije moguće obaviti na terenu.

Veoma smo ponosni na saradnju sa vodećom Italijanskom kompanijom za proizvodnju aparata za domaćinstvo Indesit Company Spa čiji smo centralni servis na teritoriji Srbije kao i jedini ovlašćeni servis u Beogradu od 1. Januara 2011. godine, sa ekskluzivnim pravom na uvoz i distribuciju rezervnih delova za Indesit kompaniju i njihove brendove INDESIT, ARISTON i HOTPOINT-ARISTON za teritoriju Srbije. Većina zaposlenih u Novoj Tehnici je upravo kroz aparate ove kompanije po prvi put došla u kontakt sa aparatima bele tehnike i naučila svoj posao, što nam daje veliku prednost u odnosu na druge servise.

Za uspeh u saradnji sa Indesit kompanijom su zaslužni i naši saradnici, podservisi, koji u sklopu servisne mreže Nove Tehnike, vrše popravke aparata Indesit kompanije u svojim mestima.