Indesit servis

Veoma smo ponosni na saradnju sa vodećom Italijanskom kompanijom za proizvodnju aparata za domaćinstvo Indesit Company Spa, čiji smo centralni servis na teritoriji Srbije kao i jedini ovlašćeni servis u Beogradu.

Ugovor o ekskluzivnom pravu na uvoz i distribuciju rezervnih delova za Indesit, Ariston, Hotpoint-Ariston i Scholtes za teritoriju Srbije potpisan je u Januaru 2011. godine i od tog trenutka mi smo preuzeli brigu o održavanju i servisiranju veš mašina, mašina za sušenje veša, mašina za pranje posudja, šporeta, ugradnih rerni, ugradnih ploča, frižidera, zamrzivača, i aspiratora.

Većina zaposlenih u Novoj Tehnici je upravo kroz aparate kompanije Indesit po prvi put došla u kontakt sa aparatima bele tehnike i naučila svoj posao, što nam daje veliku prednost u odnosu na druge servise.

Za uspeh u saradnji sa Indesit kompanijom su zaslužni i naši saradnici, podservisi, koji u sklopu servisne mreže Nove Tehnike, vrše popravke aparata Indesit kompanije u svojim mestima.

Poseban podstrek za dalji rad, a i kao potvrda uspešne saradnje sa Indesit kompanijom, stoji to što je naš servis DOO NOVA TEHNIKA sa sedištem u Budvi, Prva Proleterska S/49, od 1. Juna 2012. Centralni servis za Crnu Goru za aparate iz asortimana Indesit kompanije.

Ukoliko vam je potrebna popravka Vašeg aparata bele tehnike, stojimo Vam na raspolaganju.